Zabava u Beogradu: Gađanje iz vatrenog oružja (poligon)

gađanjeGađanje iz vojnog i policijskog naoružanja u mete na otvorenom prostoru je jedna od najboljih zabava za osobe koje nemaju čest kontakt sa oružjem, kao i za sve koji se odavno nisu oprobali u gađanju. Iako je ovaj tip zabave tipičan za muškarce, sve više žena danas pokazuje interesovanje da uzme oružje u ruke i one na poligonima po pravilu ne postižu ništa lošije rezultate od muškaraca. Budući da mnogi gosti SKY Apartmana dolaze iz zemalja gde se korišćenje oružja od strane civila strogo kontroliše i da su veoma zainteresovani da se prihvate oružja, odlučili smo da ponudimo jednu novu uslugu – gađanje iz vatrenog oružja na otvorenom poligonu. Naravno, mogu se prijaviti i naši državljani.

Gosti SKY Apartmana i svi koji su zainteresovani za ovaj poludnevni pucački izlet van grada mogu nas kontaktirati radi zakazivanja termina. Minimalan broj prijavljenih je troje a vožnja do poligona traje svega jedan sat. Posle obavezne obuke za korišćenje vatrenog oružja gosti će prvo probati jedan od dva poluautomatska pištolja 9mm Glock ili 9mm CZ99 iz kojih će ispaliti po 10 metaka. Potom sledi legendarna jurišna puška AK-47, konkretno domaći M70 model, jedna od najboljih varijanti čuvenog Kalašnjikov dizajna. Gosti iz inostranstva posebno cene priliku da probaju ovo legendarno oružje negativaca iz filmova, a Srbija je upravo mesto gde veoma povoljno mogu doći da probaju Kalašnjikov i drugo oružje iz sovjetske ere. Konačno, gosti će dobiti priliku da probaju višemetne i poluautomatske sačmarice, a sva gađanja realizuju se na daljini od oko 30 metara. Nudimo veliki izbor meta za strelce, uključujuću mete sa policijskih poligona.

U cenu je uključen i ručak, a strelci mogu na licu mesta kupiti još municije po ceni od 2€ po metku. Ukupna cena po gostu iznosi 70€.