Turističke ture: Lov u okolini Beograda

lov

SKY Apartmani svojim gostima i svim zainteresovanima nude nezaboravnu posetu lovištima u okolini Beograda uz obezbeđenog vodiča i svu potrebnu opremu za lov. Ne propustite priliku da upoznate izuzetne prirodne celine poput Deliblatske peščare, barskih predela oko Save, do hrastovih šuma južno od Beograda. Ako se nikada niste oprobali se u lovu ovo je prava prilika da uz obučeno osoblje steknete novo životno iskustvo, a ako ste iskusan lovac iskoristite priliku da uživate u jednom danu lova tokom svoje posete Beogradu bez obzira što vam oprema nije pri ruci.

U neposrednoj blizini Beograda, kao i na teritoriji samog grada, nalaze se velike površine pod šumama i više lovišta. Šumsko gazdinstvo Beograd gazduje nad četiti lovišta. Lovište Crni lug nalazi se 30km od grada uz levu obalu Save, a love se evropski jelen, divlja svinja i srna. Lovište Trešnja nalazi se na obroncima Avale, 35 km od Beograda a u njemu se mogu naći jelen lopatar i muflon. Lovište Rit nalazi se pored puta Beograd-Zrenjanin, a lovi se srneća divljač, divlje svinje i fazan. Zavisno od sezone obilaze se i druga lovišta.

Lovcima su, pored kompletne opreme, na raspolaganju lovački psi. Svi vodiči govore engleski jezik, a u aranžman su uračunati i transfer u oba pravca kao i ručak u lovištu. Cena po osobi je 150€. Dodatne informacije možete dobiti na upit putem naše kontakt stranice.