Turističke ture: Beograd sa broda

Beograd se nalazi na dvema velikim rekama – Dunavu i Savi. Videti Beograd sa reka je pravo otkrovenje i za posetioce goste SKY apartmana i za same Beograđane, jer ni jedan drugi grad u Evropi nema takav spektakularni položaj na dve velike reke, a samim tim i sve prednosti i mogućnosti koje nam te veličanstvene reke pružaju.

Panoramsko razgledanje grada, koje predviđa krstarenje Dunavom i Savom i obuhvata razgledanje svih 20 km Beogradskih obala:

– uzvodno Savom, ispod mostova, do Ade Ciganlije i Ade Međice
– pogled na beskrajni niz splavova restorana i splavova vikendica
– nizvodno do Ušća i oko Kalemegdana, Dunavom ka Dorćolu i Pančevačkom mostu
– uzvodno pored Ratnog Ostrva i novih vikendica na levoj obali Dunava, do Zemuna sa pogledom na
Gardoš i brojne splav-restorane na Zemunskom keju

Naša tura Beograd sa broda dočaraće vam dašak vremena kako je Beograd nekada izgledao, njegovu istoriju i kulturu. Najbolji deo dana za tako nešto je predveče, kada sunce zalazi, a magija počinje.

Obezbeđen je brod na koji staje maksimum 250 osoba, dok je minimum za prijavu 3. Na brodu vas čeka vodič koji će vas upoznati sa našom divnom prestonicom iz drugačijeg ugla tokom sat vremena plovidbe.

Izdvojićete sveukupno 3 sata za ovo zadvoljstvo, kao i 50€ po osobi.
Hrana i piće su omogućeni po izboru gosta, uz doplatu za all inclusive piće tokom cele plovidbe po ceni od 10€ po osobi i za švedski sto po ceni od 15€ po osobi.

Krstarenje dvema prelepim rekama kroz njihovo ušće u srcu Beograda, svetla sa Kalemegdanske tvrđave koja se presijavaju preko talasa velike reke, piće, hrana, prijatna muzika i nekoliko predivnih mostova koji spajaju novi i stari deo grada iz perspektive u kojoj nemate prilike da uživate svakog dana, dovoljan su razlog da se upustite u ovakvu mini avanturu ukoliko do sada niste imali prilike. A ako jeste, iskoristite sve nove prilike i podsetite se kako izgleda Beograd sa reka, a onda se vratite u SKY apartmane i saberite najzanimljivije utiske zajedno sa vašim saputnicima.

Doživite Beograd sa reka – doživljaj koji ćete dugo pamtiti!