Turističke ture: Beograd na segveju

2991719770_f22d621cd9_b

Upoznajte Beograd na segveju

Svaki tip organizovnog obilaska nekog grada ima svoje mane. Pešačke ture brzo umaraju i nikada nećete stići da vidite sve što se želeli, autobuske ture su dosadne, dok su ture rečnim brodovima prijatne ali ne pružaju priliku da vidite nešto osim priobalja. Očigledno rešenje je tura na Segveju, i to je usluga koja je sada dostupna i u Beogradu!

Segvej je revolucionarno električno vozilo, patentirano 2001. godine, od kada se kontantno usavršava. Ima samo dva točka, a putnik se tokom vožnje nalazi u uspravnom položaju.  Segvejom je izuzetno jednostavno upravljati jer se vozilo samo balansira zahvaljujući ugrađenom računaru, a upravljanje se vrši jednostavnim naginjanjem napred i nazad, kao i korišćenjem ručki. Maksimalna brzina je preko 40km/h. Vožnja segveja može se savladati za samo nekoliko minuta.

Ako ste zainteresovani za ture po Beogradu na segveju, bez obzira da li ste trenutno gost SKY Apartmana, kontaktirajte nas i rado ćemo zakazati termin za vas i vaše prijatelje. U ponudi su kraća tura, koja traje 45 minuta i duža tura, koja traje 1.5 sat. Naša preporuka je duža tura, jer ne samo da ćete videti više i voziti se više, već je i razlika u ceni između male i velike ture veoma mala.

Segvej je perfektan za obilazak Beograda jer su trotoari u centru grada široki i jer su sve najvažnije gradske znamenitosti relativno blizu, taman dovoljno daleko da ih je nemoguće obuhvatiti jednom pešačkom turom, ali na savršenoj razdaljini za Segvej turu. Svaka grupa dobija vodiča na segveju koji govori engleski.

Na ovoj adresi možete pronaći sve naše kontakte.