Izlasci u Beogradu: Budi i ti VIP

klub izlasciBeograd je krunisana prestonica noćnog provoda u regionu zahvaljujući dugom radnom vremenu klubova, čak i onih u centru grada, niskim cenama pića i uglavnom besplatnom ulazu na sva mesta, uvek punim klubovima i čuvenim splavovima na Savi i Dunavu. Noćni život je kvalitetan tokom čitave godine uz vrlo šaroliku ponudu.

Mnogi bi ovde dodali i najlepše devojke u Evropi kao i odličnu atmosferu koja vlada na mestima za izlaske a ono oko čega se svi slažu je i to da je Beograd jedinstven po velikom broju klubova u samom centru grada, tako da su ulice u centru pune mladih čak i u kasnim noćnim satima, a pravi izlasci počinju tek u ponoć.

Ako želite da potrošite nešto novca i da posetite najbolja mesta danima kada nastupaju popularni muzičari i DJ-evi, imamo specijalnu ponudu za vas: Budite VIP na jedno veče i budite kralj žurke!

SKY Apartmani sarađuju sa poznatim beogradskim klubovima i vodećim agencijama za promocije i organizacije događaja što nam omogućava da za vas pripremimo nezaboravan doživljaj. Kroz noć će vas voditi jedna od naših fenomenalnih hostesa, a ova ponuda posebno je dobra za veća društva jer onda se cena deli među gostima.

penica Hostesa će odabrati klub u kome se očekuje odličan provod u večeri u kojoj želite da izađete, a ući ćete, naravno, preko reda. U klubu će vas čekati sto na najboljem mestu i na stolu flaša kvalitetnog žestokog pića. Cena rezervacije stola i cena flaše pića varira od kluba do kluba, a uglavnom iznosi  oko 250 evra. Ako je u društvu šest osoba to je četrdesetak evra po osobi, što je veoma dobra ponuda jer je u cenu uračunata i flaša pića, kao i prevoz u oba pravca. Sve informacije možete dobiti putem adresa i telefona navedenih na našoj kontakt strani.