Vodič kroz Beograd

Bez obzira da li živite u Beogradu ili ste došli u kratku posetu, dobro planiranje slobodnog vremena je ključno za vaše zadovoljstvo. Vodič smo sačinili na osnovu dugogodišnjeg ugostiteljskog iskustva i najnovijih informacija o dešavanjima, mestima i aktivnostima koje preporučujemo svim gostima.

10 MESTA KOJA MORATE VIDETI U BEOGRADU

Glavni grad Srbije je šaroliko mesto i potrebno je najmanje jedan mesec da ga temeljno istražite, jer atrakcije Beograda nisu grupisane u centru grada kao što je slučaj u većini drugih evropskih prestonica.

Detaljnije
Zabava u Beogradu: “Marakana“ tura

SKY apartmani organizovali su za svoje posetioce i strastvene ljubitelje fudbala jedinstveni obilazak muzeja fudbala i grandiozne scene iza terena.

Detaljnije
Turističke ture: Beograd sa broda

Krstarenje dvema prelepim rekama kroz njihovo ušće u srcu grada, svetla sa tvrđave koja se presijavaju preko talasa - Beograd kakav ćete dugo pamtiti!

Detaljnije
Savamala – Urbani distrikt

Savamala je stekla nov i prepoznatljiv duh i novu količinu optimizma – ovaj lep i zapušten deo grada konačno je postao stecište kreativnosti i novih ideja!

Detaljnije
Turističke ture: Beograd na segveju

Segvej je revolucionarno električno vozilo sa dva točka na kome se putnik tokom vožnje nalazi u uspravnom položaju. U ponudi su kraća tura, koja 45 minuta i duža tura, koja traje 1.5 sat.

Detaljnije
Zabava u Beogradu: Paintball na Adi

Igrajte paintball - probudite ratnika u sebi! SKY apartmani organizuju za sve zainteresovane sjajnu zabavu na Adi Ciganliji!

Detaljnije
Izlasci u Beogradu: Budi i ti VIP

Ako želite da potrošite nešto novca i da posetite najbolja mesta danima kada nastupaju popularni muzičari i DJ-evi, imamo specijalnu ponudu za vas: Budite VIP na jedno veče i budite kralj žurke!

Detaljnije
Zabava u Beogradu: Izazov na točkovima

SKY apartmani vas vode na najluđu vožnju ikada - izazov i uživanje u vožnji svim vrstama terena kroz prelepe predele.

Detaljnije
Zabava u Beogradu: Gađanje iz vatrenog oružja (streljana)

Iskoristite priliku dok boravite u Beogradu da se upustite u sigurnu i uzbudljivu avanturu - gađanje iz vatrenog oružja u zatvorenom prostoru.

Detaljnije
Turističke ture: Lov u okolini Beograda

Ne propustite priliku da pođete sa nama u lov u okolini grada i upoznate izuzetne prirodne celine poput Deliblatske peščare, barskih predela oko Save i hrastovih šuma južno od Beograda.

Detaljnije
Zabava u Beogradu: Tandem skokovi

Skokovi iz aviona su izuzetno zabavno iskustvo. Svako morao barem jednom u životu da se oproba u skokovima, a upravo je Beograd jedna od najboljih lokacija jer je usluga povoljna, instruktori su vrhunski, a pogled na zemlju predivan.

Detaljnije
Zabava u Beogradu: Gađanje iz vatrenog oružja (poligon)

Za goste SKY Apartmana i sve zainteresovane organizujemo gađanje iz vatrenog oružja na sat vožnje od Beograda. Pucajte iz Kalašnjikova, Gloka i sačmarice na otvorenom poligonu!

Detaljnije