Ulična trka “Boost Belgrade”

Datum: 12-03-2015

Sve ljubitelje trčanja, u subotu 14. marta očekuje prva od ukupno četiri „Boost Belgrade“  trke koje će se održati u 2015. godini. Uzbudljiva trkačka avantura počinje u 11h, a start i cilj trke biće kod Beton Hale. Trka je otvorena i besplatna za sve trkače koji će ovom prilikom trčati deonicu do Marine Dorćol i nazad.

Broj učesnika nije ograničen, a svi koji budu želeli da trče dobiće startne brojeve. Prijavljivanje za trku je počelo, dovoljno je popuniti online formular na web sajtu www.adidasrunningteam.rs.  Preuzimanje startnih brojeva biće moguće na dan trke najkasnije do 10.30h.

Nove trke obogatiće kalendar trkačkih manifestacija u Beogradu i doneće nova iskustva i izazove za sve ljubitelje ovog vida rekreacije, a za one najistrajnije Adidas sprema i vredne nagrade.

Svaka Boost Belgrade trka biće priča za sebe, zato će svaka biti u znaku određene boje. Svi koji budu učestvovali u ovim trkama dobiće narukvicu u boji trke, kao simbol još jednog trkačkog uspeha. Kroz specijalnu Adidas lutriju nakon svake Boost Belgrade trke biće nagrađeni neki od srećnih trkača, a svi koji sakupe narukvice sa sve 4 Boost Belgrade trke  a potom učestvuju i u „Adidas Open Run“ trci, osvojiće poklon iznenađenja.

SKY apartmani vas pozivaju da se prijavite i osvojite neku od ulica Beograda!