Speed dating za Dan zaljubljenih

Datum: 11-02-2015

Speed dating je brz i zanimljiv način upoznavanja partnera koji odavno postoji u svetu, a sve popularniji je i kod nas. Odlična je prilika da upoznate osobu suprotnog pola za ljubav ili prijateljstvo ili jednostavno da provedete uzbudljive trenutke sa novim ljudima koji dele vaša interesovanja!

Koncept ovih mini sastanaka je sledeći – dolazite na dogovorenu lokaciju, sedate za sto i počinje vaših „pet minuta“ u okviru kojih treba da predstavite sebe u najboljem svetlu, ali i zaintrigirate partnera sa druge strane.

Posle isteka vremena predviđenog za upoznavanje, prelazite za sledeći sto gde vas čeka novi kandidat ili kandidatkinja, a na kraju kruga, kada upoznate sve osobe, odlučujete da li želite i sa kim na „drugi sastanak“.

Ukoliko ste zainteresovani da za kratko vreme, u opuštenoj atmosferi, upoznate veliki broj ljudi, a među njima možda baš i svoju srodnu dušu – prijavite se za brzo upoznavanje baš na Dan zaljubljenih.

Svi zainteresovani učesnici i gosti SKY apartmana mogu da se prijave na Info pultu Delta City-ja, do 13. februara, a najsrećniji će imati priliku da dobiju i vredne poklone!