Najpovoljnije letovanje na Beogradskom sajmu turizma

Datum: 15-01-2015

turizam2013_4281

Sajam turizma je jedna od najposećenijih sajamskih priredbi u Beogradu, sa preko 60.000 posetilaca svake godine, pri čemu gotovo polovina posetilaca zaključi aranžmane koji su ponuđeni tokom Sajma, što dovoljno govori o povoljnostima koje pruža Sajam turizma.

Tokom 37. Sajma turizma, koji će ove godine biti održan od 19. do 22. februara, za posetioce su obezbeđeni popusti od 20 do 40 odsto u odnosu na cene letnjih aranžmana tokom sezone, a za luksuznije aranžmane i krstarenja popusti mogu biti čak i viši. Ono što daje poseban šarm Sajmu turizma je to što većina agencija ima posebne popuste koji važe samo za vreme trajanja Sajma ili do kraja februara, zbog čega na Sajmu uvek vlada vrlo užurbana atmosfera jer gosti žele da za četiri kratka dana saznaju od agenata sve detalje aranžmana, da uporede aranžmane, odluče se i uplate.

Hoteli u Grčkoj i Turskoj daju popuste do 30% za rane uplate, tako da četvoročlana porodica može da uštedi preko 500 evra ako planira letovanje u Turskoj u hotelu sa četiri zvezdice, a mnogi hoteli daju i posebne ponude koje važe dok se ne rasprodaju, tako da je Sajam i prilika da se obezbede mnoge pogodnosti koje kasnije nisu dostupne ili postoji značajna doplata. Za one koji vole egzotičnije destinacije Sajam turizma je odlična prilika da se raspitaju o svim pojedinostima aranžmana jer su na Sajmu predstavljene i mnoge svetske agencije koje inače nemaju kancelarije u Beogradu.

Beogradski Sajam turizma je najuspešnija manifestacija ovog tipa u regionu, a i ove godine najavljen je dolazak preko 1000 izlagača, od toga oko 300 inostranih. Ako želite da provedete jedan ili više prijatnih dana u Beogradu za vreme trajanja Sajma, ne propustite da rezervišete jedan od apartmana iz naše bogate ponude, jer trošak posete Beogradu od par desetina evra može vam uštedeti stotine evra kada je letovanje u pitanju.