KONCERT MAGNIFICA & THE SERBIAN ARMY ORCHESTRA U BEOGRADU

Datum: 16-10-2014

Slovenački muzičar Magnifico, poznat po muzici snimljenoj za hit filmove i TV seriju „Montevideo“ i hitovima „Samo malo“, „Hir aj kam hir aj go“, „Giv mi mani“ i „Pukni zoro“održaće svoj prvi samostalni koncert u Beogradu, 18. oktobra u Sava Centru.

Magnifico & the Serbian Army Orchestra (Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Srbije „Stanislav Binički“) do sada su održali 15 koncerata u Sloveniji, Italiji i Švajcarskoj, a sve je bliže i koncert u Sava Centru, koji će predstavljati, u neku ruku, zadnju klapu Montevidea, kako najavljuje Magnifico. Koncertu će prisustvovati režiser Dragan Bjelogrlić,i glumci i saradnici na ovom popularnom filmu.

Veliko iznenađenje koncerta je gostovanje čuvene španske pevačice Luz Casal, koja je ovim povodom rekla: „“Za mene je velika čast što sam bila deo ekipe filma „Montevideo“, a povrh svega što ću učestvovati na koncertu Magnifica, muzičara koga poštujem i kome se mnogo divim“.

Magnifico, svojom kombinacijom šlagera, laganog džeza i malo balkanske melodike budi duh starih vremena, a svoju muziku karakteriše kao retro šik.

Karte za ovaj predivan koncert možete kupiti na blagajnama Sava Centra i preko Eventim mreže, po cenama 2.500, 2.200, 1.800 i 1.500 dinara, a svi naši apartmani nalaze se na desetak minuta od mesta održavanja.