EVROLIGA: Šampion Evrope stiže u Beograd

Datum: 10-11-2015

Evroliga opet obećava spektakl!

Košarkaše Crvene zvezde 27. novembra očekuje najveći izazov u tekućoj sezoni pošto u okviru sedmog kola Evrolige u Beogradu dočekuju aktuelnog šampiona Evrope Real Madrid. Španski tim stiže u Srbiju kao veliki favorit, iako nije briljirao u kontinentalnom takmičenju ove sezone, ipak ekipa Dejana Radonjića je pojačana dolascima Markusa Vilijamsa, Kvinsija Milera i Vladimira Štimca.

Evroliga - Crvena zvezda

Evroliga – Crvena zvezda

Ne propustite šansu da vidite neke od najboljih evropskih košarkaša koje Evroliga ima da ponudi poput Serhija Ljulja, Rudija Fernandeza i Serhija Rodrigeza u akciji, ali i posebnu atmosferu hale Pionir koju strani košarkaši uvek izdvajaju posle utakmice. Rezervišite vaš smeštaj preko Sky apartmana i osigurajte uživanje u spektaklu koji ćete dugo pamtiti.

Evroliga – I feel devotion

U prvom meču ovih timova ove sezone u španskoj prestonici najtrofejniji evropski tim je slavio sa 98:71 uz sjajne partije Džejsona Kerola (19p) i Gustava Ajona (16p). Kraljevski klub je slavio u prethodnih šest duela sa Crvenom zvezdom, a crveno-beli su poslednji put pobedili madridski Real 2006. godine.

Crvena zvezda raspored (Evroliga):

Crvena zvezda – Himki 4. decembar.
Fenerbahče – Crvena zvezda 11. decembar
Crvena zvezda – Bajern 18. decembar