Dođite da zajedno gledamo derbi

Datum: 16-10-2014

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage u 147. večitom derbiju u subotu od 19 časova na stadionu u Humskoj. Osam kola od početka jesenjeg dela prvenstva Partizan ima 21 bod i zauzima prvu poziciju na tabeli, dok je Zvezda treća sa 20 bodova, tako da će ishod derbija direktno uticati na izgled gornjeg dela tabele. Dva tima su ove sezone pokazala da su u vrlo približnoj formi, tako da se očekuje neizvesna utakmica, a meteorolozi najavljuju i lepo vreme.

Utisak je da nas čeka jedan od najboljih derbija u proteklih nekoliko godina i zato, ako volite fudbal, krenite u subotu put Beograda. Utakmica se završava kasno i zato preporučujemo da vožnju kući odložite za nedelju i da noć provedete u SKY apartmanima. Celodnevni boravak u našim kompletno opremljenim apartmanima u centru grada košta već od 45 evra, tako da ako dolazite u društvu dva ili tri prijatelja boravak košta samo 15, odnosno 11 evra po osobi. Posle utakmice možete iskoristiti priliku da izađete u grad jer ovo će biti poslednji topao vikend pre definitivnog jesenjeg zahlađenja.

2

Ulaznice za jug i sever koštaju 800 dinara, za bočne delove istočne i zapadne tribine 1.200 dinara, a za centar istoka i zapada 1.800 dinara. Karte možete kupiti na više od 150 prodajnih mesta Eventima, a za smeštaj nam se možete obratiti putem mejla, telefona ili Fejsbuka.