Crveno-beli protiv Cedevite

Datum: 10-02-2016

Bliži se kraj prvog kruga Top 16 faze takmičenja Evrolige, kada Crvena Zvezda dočekuje Cedevitu u četvrtak, 11. Februara od 20h, u Hali Pionir.
Crveno-beli privode kraju prvi deo takmičenja u top 16 fazi Evrolige, utakmicom sa regionalnim rivalom Cedevitom. Ovaj meč će biti od velikog rezultatskog značaja za Crvenu zvezdu i dalje ambicije u drugoj fazi takmičanja. Prodaja ulaznica je već u toku i možete ih nabaviti u „Kombank Areni“ i Domu Omladine u Beogradu.

Crveno-beli Evroliga – cene ulaznica su:

TRIBINE A, B, C i D: 1.000 dinara
PARTER B i PARTER 4: 1.800 dinara
PLAVA i BELA LOŽA: 2.500 dinara
LOŽA: 3.500 dinara
COURT SEAT (počasna mesta): 10.000 dinara

Crveno-beli, Hala Pionir

Crveno-beli, Hala Pionir

Crvena zvezda i Cedevita se u regionalnoj Jadranskoj ligi bore za drugo mesto na tabeli, a sutra će te dve ekipe odmeriti snage u sedmom kolu Grupe E Top 16 faze.
Zvezda je u poslednjem kolu regionalnog takmičenja bila bolja od Igokee, dok je Cedevita porazila Olimpiju, pa su tako te dve ekipe nastavile borbu za drugu poziciju.
Ova utakmica je označena kao jedna od rizičnijih događaja, pa se navijači mole da dođu ranije u halu Pionir, da ne nose sitne i oštre predmete, kao što su upaljači, metalni novčići, kozmetika, flaširanu voda i sl. Na svim ulazima će biti posebna procedura ulaska u dvoranu, zbog sigurnosnih razloga.

Crveno-beli, tim

Crveno-beli, tim

Igrači i navijači Zvezde sa nestrpljenjem iščekuju ovaj meč, iako im domaći teren na garantuje pobedu. Ipak, nastup pred domaćom publikom pruža im motivaciju da daju sve od sebe. Crveno-beli očekuju težak zadatak, spremni su da se u četvrtak pokažu u punoj snazi pred svojim fanovima.
Za sve goste iz Srbije i regiona imamo na raspolaganju veliki broj luksuznih apartmana u centru Beograda, tako da će moći da se brzo i lako prebace do svog smeštaja nakon utakmice. Neki od naših najpopularnijih apartmana su: Terazije apartman, Dositejeva apartman i Skadarlija apartman.