Ona moja

Kafana „Ona moja“ se nalazi na Vračaru, Vojvode Šupljikca 31a i idealno je mesto za sve one koji vole instituciju modernih kafana. U prijatnom ambijentu, u uvek punoj kafani, više dana nedeljno možete da se provedete za svoju dušu.

Pošto se nalazi u srcu Vračara, kafana „Ona moja“ je omiljeno mesto savremenog boema. I ovde već četvrtu sezonu predstavlja mesto okupljanja svih onih koji žele da se lepo provedu i proslave bitne trenutke. U ovoj kafani čeka vas provod kakav se dugo pamti. Veliki izbor domaćih i stranih vina, rakija i drugih žestokih pića u velikom broju privlači boeme željne dobrog noćnog provoda u jednu od najpopularnijih kafana u Beogradu. Za razliku od drugih, kafana „Ona moja“ ima izuzetan repertoar pop i folk muzike, tako da se za svakoga nađe ponešto. Uz dobru muziku idu dobro raspoloženje i dobro piće, a najbolje od svega je što su cene i više nego primamljive. Kafana „Ona moja“ raspolaže kapacitetom od 300 mesta i ono po čemu je specifična jeste i sam ambijent, koji svojim izgledom podseća na stare beogradske kafane – karirani stolnjaci, drveni nameštaj, diskretno osvetljene, vraćaju vas u vreme kada se pilo i veselilo do ranih jutarnjih časova.

Ovde su svi dobro došli, i oni koji slave, i oni koji lumpuju, ali i oni koji tuguju. U svakom slučaju odavde ćete izaći srećni. Izuzetno povoljne cene, ljubazno osoblje, dobra muzika, najbolja pića i kvalitetna usluga, nateraće vas da se ponovo vratite u ovu kafanu. Najbolji provod u gradu u opuštenoj atmosferi garantuje vam kafana „Ona moja“. Izbor muzike i bogat meni napravljeni su tako da zadovolje i one najzahtevnije goste. Broj zadovoljnih gostiju koji se ovde uvek iznova vraćaju, raste u velikom broju. Ako do sada niste bili, krajnje je vreme da proverite zbog čega je kafana „Ona moja“ najomiljenije mesto za izlazak. Kvalitetan muzički program čine poznati pevači i bendovi koji prave fantastičnu atmosferu. Upravo zbog te izuzetne atmosfere, prelepog ambijenta, velikog interesovanja i bogatog menija, potrebno je da na vreme rezervišete svoje mesto. Ukoliko vam se ova kafana dopadne i poželite da još bolje upoznate boemski duh Beograda, preporučujemo vam da odsednete u našem apartmanu Skadarlija, koji se nalazi samo stotinak metara od ovog mesta najboljeg provoda.