Kalemegdanska terasa

Restoran „Kalemegdanska terasa“ nalazi se na najlepšem mestu u Beogradu. Kalemegdan je najstariji i svakako najlepši park koji Beograd poseduje. Upravo zbog svoje lokacije, ovaj restoran je postao okupljalište svih onih koji poštuju tradiciju i kulturu sjedinjenu na jednom mestu.

„Kalemegdanska terasa“ je restoran koji svakodnevno dočekuje veliki broj gostiju iz naše zemlje i inostranstva. Enterijer restorana uređen je u rustičnom stilu, sa elementima modernog dizajna, savršeno ukombinovanim da čine celinu. Mnoštvo detalja, kojima je posvećena posebna pažnja, izdvajaju ambijent u restoranu „Kalemegdanska terasa“ od onog koji drugi restorani u Beogradu mogu da vam predoče. Topla atmosfera koja vlada unutar zidova ovog jedinstvenog restorana, učiniće da zaista osetite duh Beograda. Ono što će vas prosto ostaviti bez daha je pogled sa terase ovog restorana. Neuporediv osećaj, dok pijete kafu sa prijateljima ili porodicom i posmatrate plavetnilo Dunava u daljini. Povetarac koji će vas rashladiti u vrelim letnjim večerima učiniće da „Kalemegdanska terasa“ bude vaš prvi i jedini izbor kada poželite da se osvežite i zaista uživate.
Kako bi oplemenili vaša čula i obogatili jela koja poručite, u ovom restoranu imaju vrhunsku vinsku kartu, u čijoj ponudi su bela, crvena, roze i penušava vina. Vina iz naše zemlje i inostranstva , koja će zadvoljiti kriterijume i najvećih gurmana. Izvrsni muzičari, pobrinuće se za dobro raspoloženje svih gostiju. Svako veče zasviraće prijatnu muziku na vaše veliko zadovoljstvo i prirediti vam trenutke za uživanje. Savršen način da upoznate sve lepote Beograda je dolazak u restoran kakav se retko sreće. Jedno je sigurno: restoran „Kalemegdanska terasa“ će vas svojim šarmom osvojiti na prvi pogled. Preporučujemo za vas u blizini apartman Premier na samo 75m od Terazija.