RENTIRANJE BRODA
Chaparral 270 signature

Ukoliko želite da rentirate brod, predstavljamo vam uslove korišćenja:
 
Iznajmljivanje:
Plovilo možete iznajmiti na sat, pola dana ili na ceo dan. Ukoliko rentirate na sat, početak sata je momenat upisivanja vremena pri isplovljavanju i uplovljavanju u marinu. Plovilo iznajmljeno na pola dana iznajmljuje se na vremenski period od 09-15h, dok iznajmljivanje na ceo dan podrazumeva vremenski period od 09-21h.
 
Cene, popusti i način plaćanja:
Uz svaki najam plovila, obavezan je SKIPER. Međutim, cena skipera za plovilo nije uračunata u cenu iznajmljivanja plovila, dok je u cenu iznajmljivanja plovila uračunato i gorivo. Način plaćanja je 100% depozit unapred – kreditna kartica ili gotovinski. U slučaju kiše ili neke druge nepogode, depozit se vraća klijentu. Što se tiče popusta, za iznajmljivanje više od tri puta, klijenti imaju popust 10%, dok za iznajmljivanje više od pet puta, popust je 20%.

Skiper 1h – 20€ / Skiper ½ dana – 50€ / Skiper ceo dan – 80€
*Napominjemo da u navedene cene u cenovniku plovila nije uračunat PDV
(20%)
 
Zaštita na brodu:
Lica koja su pod dejstvom bilo kakvih psihoaktivnih supstanci ili alkohola, ne mogu upravljati plovilom, niti boraviti na istom. Sportske aktivnosti i kupanje sa iznajmljenog plovila su isključivo na sopstvenu odgovornost. Nošenje zaštitnog prsluka se preporučuje svima, dok je za decu i neplivače, nošenje zaštitnog prsluka obavezno.