MIKSER festival u Savamali

Datum: 30-05-2014

Mikser festival, najveća regionalna smotra kreativnosti i inovacija, i svojevrsni muzički festival, održava se treću godinu zaredom u beogradskoj četvrti Savamala, pod sloganom „Održiva utopija“, od 3. do 8. juna. Kako napominju kreatori festivala: „Ovaj oksimoron će inspirisati ključne programske celine festivala sa idejom da kreira smernice za dalji razvoj kvarta, ali i da, u širem kontekstu, preispita mesto kulture i umetnosti u društvu.“ Prethodnih godina festival je okupio više hiljada učesnika iz raznih umetničkih disciplina, a posetilo ga je preko 400.000 posetilaca. Ove godine nas očekuje 6 dana kreativnih radionica, izložbi i muzičkih perfomansa koji će okupiti urbanu ekipu Beograda i šire. 

Celokupan muzički program festivala možete naći ovde, a sigurni smo da ćete pronaći nešto po svom ukusu u miksu raznih stilova Miksera.

Većina naših apartmana, posebno oni apartmani koji su u Pajsijevoj ulici, nalaze se na samo 10 minuta laganog hoda do Savamale. Odaberite onaj apartman koji najviše odgovara Vama i Vašim saputnicima, i uputite se do Savamale na Mikser festival.