Junfest – festival odličnog provoda u Beogradu

Datum: 11-06-2014

Na otvorenom  prostoru parka Ušće u Beogradu, od 13. do 22. juna održava se prvi Junfest, prvi veliki porodični festival muzike, zabave, gastronomije i turističkih potencijala Beograda i Srbije. Koncepcija ovog festivala je osmišljena po ugledu na slične festivale koji su održavani u Evropi, kao što je npr. Oktobar fest u Nemačkoj. Program festivala će se odvijati na 16 bina, nastupiće više od sto izvođača različitih žanrova muzike, očekuje vas i najveći luna park u Srbiji sa velikim atrakcijama koje prvi put dolaze u Srbiju- Voz smrti, Rangeri i Simulatori 5D, što znači da je zagarantovan provod posetiocima svih uzrasta.

Junfest će otvoriti Željko Joksimović, jedan od naših najpoznatijih muzičkih zvezda. Na festivalu će biti okupljene i predstavljene turističke organizacije,  kulturna baština Srbije, folklorna društva, narodne radinosti i rukotvorine, te će biti posebno interesantan onima koji dolaze u posetu ili na odmor u Beogradu.

Sky apartmani Vam nude smeštaj u blizini Ušća, tako da možete lako stići do mesta održavanja festivala pešaka, prevozom ili automobilom. Dođite da proslavimo početak leta u Beogradu kako dolikuje!