Belgrade Guide

At Sky Apartments, we are more than happy to provide you with all the relevant information concerning your stay in Belgrade. What to see, where to eat, what to do – read through this Belgrade guide and there is a good chance you will make your stay at Sky Apartments a few days longer.

10 THINGS TO SEE IN BELGRADE

Glavni grad Srbije je šaroliko mesto i potrebno je najmanje jedan mesec da ga temeljno istražite, jer atrakcije Beograda nisu grupisane u centru grada kao što je slučaj u većini drugih evropskih prestonica.

Detaljnije
Entertainment in Belgrade: “Marakana” tour

SKY apartmani organizovali su za svoje posetioce i strastvene ljubitelje fudbala jedinstveni obilazak muzeja fudbala i grandiozne scene iza terena.

Detaljnije
Best tours in Belgrade: Belgrade by boat

Krstarenje dvema prelepim rekama kroz njihovo ušće u srcu grada, svetla sa tvrđave koja se presijavaju preko talasa - Beograd kakav ćete dugo pamtiti!

Detaljnije
Thing to do in Belgrade: Indoor Target Shooting

Iskoristite priliku dok boravite u Beogradu da se upustite u sigurnu i uzbudljivu avanturu - gađanje iz vatrenog oružja u zatvorenom prostoru.

Detaljnije
Best tours in Belgrade: Hunting trip

Ne propustite priliku da pođete sa nama u lov u okolini grada i upoznate izuzetne prirodne celine poput Deliblatske peščare, barskih predela oko Save i hrastovih šuma južno od Beograda.

Detaljnije
Things to do in Belgrade: Tandem Skydiving

Skokovi iz aviona su izuzetno zabavno iskustvo. Svako morao barem jednom u životu da se oproba u skokovima, a upravo je Beograd jedna od najboljih lokacija jer je usluga povoljna, instruktori su vrhunski, a pogled na zemlju predivan.

Detaljnije
Savamala – Urbani distrikt

Savamala je stekla nov i prepoznatljiv duh i novu količinu optimizma – ovaj lep i zapušten deo grada konačno je postao stecište kreativnosti i novih ideja!

Detaljnije
Turističke ture: Beograd na segveju

Segvej je revolucionarno električno vozilo sa dva točka na kome se putnik tokom vožnje nalazi u uspravnom položaju. U ponudi su kraća tura, koja 45 minuta i duža tura, koja traje 1.5 sat.

Detaljnije
Zabava u Beogradu: Paintball na Adi

Igrajte paintball - probudite ratnika u sebi! SKY apartmani organizuju za sve zainteresovane sjajnu zabavu na Adi Ciganliji!

Detaljnije
Izlasci u Beogradu: Budi i ti VIP

Ako želite da potrošite nešto novca i da posetite najbolja mesta danima kada nastupaju popularni muzičari i DJ-evi, imamo specijalnu ponudu za vas: Budite VIP na jedno veče i budite kralj žurke!

Detaljnije
Zabava u Beogradu: Izazov na točkovima

SKY apartmani vas vode na najluđu vožnju ikada - izazov i uživanje u vožnji svim vrstama terena kroz prelepe predele.

Detaljnije
Zabava u Beogradu: Gađanje iz vatrenog oružja (poligon)

Za goste SKY Apartmana i sve zainteresovane organizujemo gađanje iz vatrenog oružja na sat vožnje od Beograda. Pucajte iz Kalašnjikova, Gloka i sačmarice na otvorenom poligonu!

Detaljnije